Så er carporten og indretningen af soveafdelingen ved at falde på plads...

Så gik der endnu en søndag med at køre rundt og se på demohuse. I dag havde vi taget Pers forældre med ud for at kigge på hvordan finishen var lavet i hos FAB huse og VENDIA huset.
 
Vi har i dag set et hus fra VENDIA huset ude i Godthåb, det havde en rigtig god løsning på vores carport. Vi vil have den bygget i træ op af huset på nordsiden af vores hus.
 
Efter det var vi i Nibe og se et af FBAs demohuse. Her havde de en god indretning på soveafdelingen med et påklædningsrum/walk-in, hvor man fik adskildt soveværelse og badeværelset. Det vi syntes er godt ved denne løsning er, at man kan stå op på hver sit tidspunkt også lukke døren ind til soveværelset. Herefter man kan klæde sig på og gå i bad uden af forstyrrer den anden der sover. 
 
Efter vi havde set på demohuse, tog vi til Klarup for at de kunne se grunden vi vil købe. Vi fik skridtet hus og carport ud på grunden, for at se hvor meget det ville fylde i forhold til haven og det øvrige plads på grunden.
Så nu har vi fået lagt os fast på hvor carporten skal ligge, og ja vi skulle have holdt fast i vores helt oprindelige løsning med, at lægge den på nordsiden op ad badeværelset og bryggerset, så vi har carport ved vores bryggers/entre ;) Det er ihvertfald det vi er kommet frem til bliver den bedste løsning for os :)